Geen optredens , DONDERDAG
Geen optredens
Aankomende optredens
Geen optredens
Voorbije optredens
Geen optredens

Vul je gegevens in
\

Feestfotograaf - DJ Lady S

Wil je een fotoreportage van jullie feest? De openingsdans, mooie sfeerverlichting, iedereen in een geweldige stemming volop genietend van het feest! Met z'n allen op de dansvloer heerlijk losgaan; een bekroning op een prachtige dag en zeker de moeite waard om te laten vastleggen.

Wat kun je verwachten?

50-75 prachtige HQ (High Quality) foto's digitaal toegestuurd.
Uitsluitend échte sfeerfoto's.
Binnen 48 uur bewerkt en geleverd.
Offerte? Geef het aan bij het boeken (stap 7 / 7).

Boek nu eenvoudig online

 

Online boeken is nog nooit zó leuk geweest!

Vul je gegevens in en wij nemen dan dezelfde dag nog contact op om de boeking te bevestigen*.

Vanaf deze dag ben je dan verzekerd van een knalfeest!

* Indien datum nog vrij is


 

Neem contact op:

DJ Beez & DJ Lady S

Telefoon:  06 - 12 40 39 06

E-mail:  info@djbeez.nl

KvK: 60728094

BTW nr: NL001444415B84

Deel onze website

Volg ons op Social Media 

Privacyverklaring in het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

DJ Beez kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van DJ Beez, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan DJ Beez verstrekt.

DJ Beez kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

Waarom DJ Beez gegevens nodig heeft:

DJ Beez verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan DJ Beez uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

Hoelang worden uw gegevens bewaard?

DJ Beez bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen van uw gegevens met derden

DJ Beez verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van DJ Beez worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. DJ Beez gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. Deze bezoekgegevens worden gemeten en bijgehouden met behulp van eigen servers. Geen derde partijen worden hierbij ingezet.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@djbeez.nl. DJ Beez zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiliging

DJ Beez neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van DJ Beez maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door DJ Beez verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met DJ Beez op via info@djbeez.nl.

DJ Beez is als volgt te bereiken:

Postadres: De Sluis 22, 9351DC Leek Vestigingsadres: De Sluis 22, 9351DC Leek Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 60728094 Telefoon: 06-12403906 E-mailadres: info@djbeez.nl